1h träning igår

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Förlåt för ingen uppdatering igår kväll efter träningen med vattengympa eller vattenträning som det står på schemat. Jaja, nog om det.

Just nu är jag så trött, att ögonen vill falla ihop. Det är en helt annan historia.

Igår kväll var jag på vattengympa som sagt. Det var riktigt kul, vi fick använda denna korv eller flexistång som den heter (du hittar den här) och göra saker på den djupa delen av bassängen. På den grunda delen av bassängen fick vi springa, höga knän, springa baklänges och så framlänges, stå på stället och simma med armarna mm. Jag minns inte allt vi gjorde, men det var himla kul faktiskt.

Det som fortsatt är negativt, det är de personer som verkligen inte duschar ordentligt genom att tvätta både kroppen och håret med tvål innan passet. Det är vi skyldiga att göra, men det görs inte av alla. En person jag såg gick bara in i duschen och blötte baddräkten hon hade på sig. En person blötte bara håret och kroppen i baddräkten, inte mer än så. Lite trist att alla inte gör som man bör, det är ju äckligt för oss som sköter oss och tvättar sig som man bör. Jag personligen vill inte bada i någon annans skit. Tvättar man sig inte ordentligt, då tycker jag inte att man ska få gå ner i bassängen eller sitta i bubbelpoolen. Det här förstör ju för oss andra. Det finns till och med skyltar uppsatta som säger att man bör duscha innan, men folk kan tydligen inte läsa eller så tänker de att detta inte gäller dem? Äckligt som bara den. Så finns det ju även vissa som inte duschar efteråt heller, bara sköljer av sig med vatten och låter det räcka. Nej, fy fan vad vidrigt.

Det blev varken att sitta i bubbelpool eller bastu efteråt, eftersom jag åkte med en arbetskamrat till min kompis Cattis och hon ville komma hem någon gång, eftersom hon jobbat från 9-tiden på morgonen till 19-tiden på kvällen och var med på vattenträningen innan hon åkte hem. Jag förstår då att det känns länge att vara borta från hemmet. Jag gick bara in i bastun för att torka kroppen, så som jag alltid gör. Därefter var det att gå till omklädningsrummet mm.

Om cirka 500 personer har badat i en simbassäng utan att ha duschat så lämnar dessa:

1,5 kilo hår och hudavlagringar

10 liter svett, urin och saliv

750 000 miljarder bakterier.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bubbelpool och bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här. Du bokar din plats till varje pass via hemsidan eller via appen Zoezi. Du hittar hur bokar via hemsidan här. Du kan boka pass en vecka i förväg. Man får vara 25 personer på alla pass. Avboka senast 1h innan passet börjar.

Du är alltid välkommen att prova ett pass vid ett tillfälle, i mån av plats. Det gäller även spinning (ingen bokning). Kom i god tid och prata med instruktören.

Om man bokar pass och hamnar i kö. Då får man kolla mailen, ifall någon avbokat och se om man kommit med på passet. Har man inte bokat och kommer till passet, så får man vara med i mån av plats. Var på passet senast fem minuter innan passet börjar, är du inte i tid så kan din plats gå till någon annan som inte bokat.

Vill du ha en app att boka in dig på pass med, istället för att behöva logga in via hemsidan varje gång?

Laddar ner appen Zoezi för Android här (hittas inte om man söker i Play butiken) eller sök Zoezi Android via Google.

Laddar ner appen Zoezi för iPhone, iPad mm genom App store här eller gå in på App store och sök Zoezi för att hitta appen.

Vårterminen pågår fram till 15 maj.

Hoppas att du haft en fin dag med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

#bestofnouw #bestofnouw2022 #träning #träningsmotivation #träningsinspiration #träningsdag #badhuset #simhall

Gillar