1h träning denna kväll

Ikväll har jag varit på någonting som heter Gympa för alla. Det var riktigt trevligt och jag blev som vanligt helt genomsvettig. Gjorde armhävningar, magövningar, ryggövningar, benböj, knäböj, gjorde saker med armarna, hoppade, sprang runt i gympasalen, sprang på stället och så vidare. Det var himla kul den här gången också och det känns faktiskt riktigt härligt att ha kommit in i det hela igen. Jag sa till min ledsagare när det gått 30-35 minuter "Det känns att det gått fort den här gången också. Hon svarade "Det är inte slut än" och det hade hon ju rätt i, men jag tyckte att de där första minuterna gick i rasande fart.

Det var inte alls lika mycket folk nu som de två förra gångerna, då det var gratis att prova på. Det fanns några liggunderlag över, om man säger så. Det var dock inte så många som var över. Vi var en skaplig grupp i alla fall och fyllde ut gympasalen bra ändå tycker jag,

Vad är Gympa för alla?

Enligt hemsidan, så är det följande. Härlig musik tar oss igenom ett skönt gympapass på ca 60 minuter. Uppvärmning, smidighet, och styrketräning med din egen kropp som motstånd. Konditionsträning mot slutet av passet, som sedan avslutas med en skön nedvarvning, stretching och avslappning.

Bilden jag fotade är från delar av vårt kommunhus här i Timrå, delar av Köpmangatan och höghuset i mitten kallas Högbo. Jag ville mest visa hur mycket snö det har kommit och hur fint, vitt och ljust det ändå är på kvällen med snön där.

Gillar

Kommentarer

Seline Ekelund,
Høres ut som du hadde en bra dag 😃 Ønsker deg en fin dag 😊
ekelunds.blogg.no
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hej. Jag hade en riktigt fin dag igår. Lugn och skön på dagen och träning på kvällen. Hoppas du också får en bra dag 🤗
nouw.com/mynameisjossan