1h träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Ikväll var jag på träning och har ganska precis kommit hem, om man säger så. Vattengympa, för att vara exakt.

Det vi fick göra, är att vara i olika grupper och köra höga knän mot en sådan korv (se här), sedan fick vi hoppa grodhopp, sprattelgubbe, använda hantlar (se här) att göra några övningar med, åka skidor som man bara gör med kroppen utan redskap och en massa annat. Skriver inte in allt vi gjorde, eftersom jag inte minns allt.

Därefter var det skönt med stretch och bubbelpool, avslutat med bastu efter duschning. Himla skön avslutning på kvällen, jag är mer än nöjd. Det är så skönt med bubbelpool efteråt, eftersom jag tycker att jag känner mig väldigt varm i både leder och övriga kroppen efteråt. Jag känner mig så lätt i kroppen på något vis, även efter träningen.

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bubbelpool och bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Stanna hemma vid minsta symptom på förkylning. Tvätta alltid händerna före och efter passet.

Vill du träna med Korpen och bor i närheten av Timrå eller i Timrå. Spana in hemsidan här.

Om du inte redan tränar med Korpen, så är du alltid välkommen att prova på ett pass när som helst under terminen som håller på fram till 12/12.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

P.S Bilden är en arkivbild.

Gillar