1h träning

Hallå där ute i den berömda holken. Hoppas att läget är fint med dig, vilket det är med mig.

Jag har precis kommit hem från ett pass med vattenträning tillsammans med Korpen Timrå. Det var himla skönt och behövligt att vara igång igen. Det jag menar med vattenträning är egentligen vattengympa, men det står vattenträning på schemat. Det var i alla fall himla kul och det kändes att det gick väldigt fort. Passet var typ slut innan jag hann blinka.

Det var en trevlig kvinna där som jag började prata med i omklädningsrummet. Hon kommer ihåg mig från när det var så att vi fick ha gruppträning sist, när det nu var. Hon och jag pratade om allt möjligt. Hon hade faktiskt varit sjuk i Corona, men inte något allvarligt.

Passet höll på i 1h och tog slut fortare än jag kunde ana. Det var heller inte segt och jobbigt att träna idag, det var himla skönt. Nu är vi igång igen, vilket jag tror alla som var där har längtat efter.

Vi får vara 50 stycken just nu på passen, men jag har för mig att vi var bara mellan 18 och 19 stycken. Jag minns inte så noga, även om jag räknade i början.

Här är jag i väntan på att få gå in på badhuset och börja byta om

Vad är vattenträning?

Ett effektivt och skonsamt sätt att träna din kropp. Vattnet gör att du känner dig lätt samtidigt som det ger ett effektivt motstånd. Efter passet har du tillgång till bastu. Passar dig som har fått Fysisk aktivitet på recept (FAR)

Som det är nu, är det ingen bubbelpool som får användas.

Om du vill prova på vad Korpen Timrå har att erbjuda, så är det inget öppet hus den här gången på grund av pandemin. Du är alltid välkommen att prova på ett pass när som helst under terminen som håller på fram till 12/12.

Hoppas att du haft en fin kväll med allt du tagit dig för. Ta hand om dig, så hörs vi snart igen.

Gillar

Kommentarer