-19°C utomhus

Hallå där ute i den berömda holken. Idag är det -19°C utomhus och väldigt kallt. Jag hoppas att jag slipper dras in i den bitande kylan och slippa vara ute så långt som möjligt.

Vad har du för planer för dagen? Jag känner inte att jag har några större planer för dagen som så. Kanske bara ta det lugnt och chilla? Ja, samma sak som igår. Det var ju rena rama iskylan ute igår och är värre idag.

Idag börjar andra säsongen av Camilla Läckbergs kriminal drama serie "Lyckoviken". Det är klart att jag kommer titta på den. Den finns att se hos streamingtjänsten Viaplay eller i TV3 klockan 21:00 ikväll. Tänkte nog sätta mig framför min TV och försöka se första avsnittet av nya säsongen nu. Vad jag sett av trailern, så kommer Camilla själv att vara med i serien. Hur mycket vet jag dock inte.

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Väldigt kallt. Jag såg att Lyckoviken andra säsongen börjat men jag har ju inte sett första ännu. Kanske är nåt att se. Jag missar allting och är efter av nån konstig anledning. Ligger minst fem år efter med allt. Kram💕

nouw.com/shining