0 dagar kvar

Idag gäller det. Idag ska jag med min pappa till Sandviken för att få se Britney Spears. Jag känner mig inte så taggad, med tanke på vad som skrevs när hon var i Danmark och uppträdde.

Hittade detta på gaffa.se och tänkte dela med mig av det till er.

Dansk press kunde inte gett Britney Spears sämre kritik efter hennes uppträdande på musikfestivalen Smukfest.

Konserten på Smukfest i Skanderborg i onsdags var så dålig att den danska tidningen B.T.s recensent menar att besökarna borde få pengarna tillbaka.

”En opersonlig freakshow från den förfallna amerikanska popstjärnan”, beskrev recensenten konserten.

Vidare skriver recensenten att hon tidigt under konserten spelade några misslyckade versioner av megahitsen Oops! I Did It Again och …Baby One More Time. Därefter ska folk ha börjat lämna konsertområdet. 45 minuter innan konserten var klar.

Ekstra Bladet gav Britney en stjärna, det lägsta betyget på tidningens skala.

– En gång var Britney Spears en av popvärldens allra största stjärnor. Så är det inte längre, skriver Ekstra Bladets recensent.

– Under 90 smärtsamt långa minuter, led både Britney och publiken. Det var närmast tragiskt.

Även Jyllandsposten gav konserten en stjärna, och deras recensent undrade om man skulle skratta eller gråta åt det hela.

Jag läste också någonstans, minns inte var. Där stod det att Britneys show var som ett gymnastikpass eller om det stod gymnastikuppträdande.

Jag har läst att showen också blivit hyllad för några veckor sedan. Jag själv vet inte om jag riktigt känner mig så taggad på det hela som jag hoppats.

Min pappa har sagt att ikväll vet vi. Min mamma säger att jag säkert kommer tycka att det är bra, eftersom jag sett fram emot detta så länge.

Jag har ju sett fram emot att få se en konsert med henne, sedan jag var i tonåren. Just nu råder det blandade känslor från mig. Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.

Läste också att hon kör playback. Det är ju bara sådan hon är och alltid gjort på alla konserter.

  • Tankar
  • 112 visningar

Gillar

Kommentarer

SayakaSU
SayakaSU,
Jag önskar jag kunde gå på konserter men kan inte pga min epilepsi, så jag är ändå glad för din skull.
nouw.com/sayakasu
mynameisjossan
mynameisjossan,
Hejsan. Så synd att du ska ha epilepsi. Har hört att man då inte ska utsätta sig för sådant som blinkar kraftigt och så vidare. Jag hade en klasskompis i gymnasiet som går på konserter, även om hon har epuilepsi. Visst kan man gå ändå
nouw.com/mynameisjossan