Ny Tankini

New in

Mina nya badkläder har kommit. Hade tänkt att prova de ikväll på vattenträningen, men jag blev förkyld och kunde inte vara med på den träningen. Jag som tycker de där passet är jäkligt kul att vara med på.

Jag beställde min tankini (2 delar) från Bonprix.se. Hade inte en tanke på att den skulle skickas från Hamburg i Tyskland, till Sverige. Det tog ungefär 2 veckor att få den hemskickad.

Den finns i två olika färger. Blå/beige eller grön/blå. Priset är 349 kronor.

Material: Yttermaterial: 80% polyamid, 20% elastan, Foder: 100% polyester

Färg: blå/beige eller grön/blå

Mönster: Ränder

Softkupor: Inbyggd

Tunna axelband: Standard, Inte inställbar Axelbandsbredd: samma i alla storlekar

Detaljer: fodrad byst, resår under bysten

Tankini i oversizemodell. Extra vitt skuren. Axelbanden kan inte regleras. Med fodrad byst och integrerade softcups. Resår under bysten. Bikinibyxa i hipstermodell.

Här under kan du se den tankini jag beställde.

Inuti själva överdelen på tankinin är det som en BH, den håller brösten på plats. Verkar bra i teorin, får se hur det är när man väl använder den i badhuset och ska göra vattengympa.

Det som är mindre kul med dessa badkläder, det är att man får en hel lunta med skrift i rumpan. Den har ju typ en lapp med tvättråd, en lapp med annat och en lapp med var den är köpt. Det går att klippa bort, som tur är.

Blå/beige finns i storlekarna 36, 38, 40, 42, 44, 46, 48 och tyvärr verkar det som att storlek 50 är slut.

Grön/blå finns inte i storleken 36 eller 38, finns i storlekarna 40 och 42, finns inte i storleken 44, finns i storleken 46, finns inte heller i storlekarna 48 eller 50.

Du hittar båda dessa tankinis här.

  • 58 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229