Känner du igen?

Förr har jag snackat om att Dao har varit med i Talang 2018, men nu har det kommit upp andra uppgifter också.

Hon heter Dao Molander Di Ponziano, ibland Dao Di Ponziano och Dao Di Ponziano Molander, folkbokförd som Dao Keela Antonia Molander Di Ponziano, född 6 oktober 2001 i Stockholm, är en svensk tidigare barnskådespelare.

Dao har även varit med i långfilmerna Sune på Bilsemester, LasseMajas detektivbyrå – Stella Nostra, serien Hassel och tävlingen Talang i TV4. 

Här under kan du se henne idag, jämfört med då. Hon är sig ganska lik tycker jag.

Dao var faktiskt med i filmen "Sune på bilsemester" som gick på bio 2013. Hon spelade karaktärerna Nora och unga Nicole. Sune, som spelas av William Ringström, blir lite förtjust i henne under filmen.

Dao har även medverkat i filmen "LasseMajas detektivbyrå - Stella Nostra" som släpptes 2015. Här spelade hon rollen som Focaccia Panini.

Vem är Daos pappa?

Daos pappa, Antonio Di Ponziano, är känd sedan tidigare då han är en svensk skådespelare. Han har bland annat setts i "Vendetta", "Skilda Världar och serien "Storstad".

År 2004 drabbades han av tsunamikatastrofen i Sydostasien och sedan dess har familjen haft det extra kämpigt. Musiken var då Daos stora räddning.

– Pappa var med om tsunamin 2004. Han kom hem och var väldigt sjuk. Livet har inte alltid varit enkelt, men där hittade jag musiken och har alltid haft musiken i mitt liv. Den fick mig att alltid vara glad och alltid må bra, sa Dao då i Talang i TV4.

I Talang 2018 entrade Dao scenen för att sjunga låten "Fix You" med Coldplay – och vilken succé det blev. Hon östes med beröm av juryn, som bestod av LaGaylia Frazer, Bianca Ingrosso, Alexander Bard och David Batra.

Här är Dao i serien Hassel från 2017, där hon spelade rollen som Madde.

Hon har ju varit rampljuset, långt innan både Talang och Idol.

Vilka är Daos föräldrar?

Hon är dotter till rollsättaren Mari Molander och skådespelaren Antonio Di Ponziano .

Gillar

Kommentarer